Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est din data de 22 iulie 2008

23/07/2008

In data de 22 iulie 2008, incepand cu orele 11:00, s-a desfasurat la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est din Piatra Neamt, prima sedinta a noului Consiliu pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, format din reprezentanti ai administratiei publice locale alesi in iunie 2008.
 
La sedinta au fost prezenti membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala, personal sau prin imputerniciti, prefecti din judetele regiunii si reprezentanti ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

 


Sedinta a fost prezidata de catre domnul Constantin Apostol, Director General al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord Est.

Ordinea de zi a sedintei a fost urmatoarea:

  1. prezentarea si validarea noilor membri ai CDR Nord-Est
  2. alegerea Presedintelui si a Vicepresedintelui CDR Nord-Est
  3. desemnarea membrilor Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est (CRESC Nord-Est), reprezentanti ai administratiei publice locale
  4. informare privind stadiul implementarii Programului Operational Regional 2007-2013 in Regiunea Nord-Est
  5. informare privind implementarea programelor Phare CES in Regiunea Nord-Est
  6. informare privind sursele de finantare si executia bugetului de venituri si cheltuieli al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord–Est, pentru anul in curs
  7. diverse.


Conform ordinii de zi anuntate, mai intai au fost prezentati si validati noii membri ai CDR Nord – Est dupa care a fost aleasa noua conducere a Consiliului.

In functia de Presedinte al CDR Nord-Est a fost ales Dl. Gheorghe Flutur, Presedintele Consiliului Judetean Suceava, iar in cea de Vicepresedinte a fost ales Dl.  Vasile Mihalachi, Presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

Au fost de asemenea desemnati membrii CRESC Nord Est din partea administratiei publice locale, acestia fiind presedintii consiliilor judetene si primarii municipiilor resedinte de judet.

Membrii CDR Nord Est au fost de asemenea informati cu privire la activitatea ADR Nord Est si la modul in care se implementeaza Programele Phare si Programul Operational Regional in Regiunea de Nord Est. 

Componenta CDR Nord-Est



Toate stirile »