Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Decide acum finantarile de maine! Fii activ in comunitatea inovatorilor din Regiunea Nord-Est!

26/05/2020

Urmare a unei ample consultari de descoperire antreprenoriala (EDP) derulate la nivel regional, supunem dezbaterii publice noile prioritati de investitie pentru inovare prin specializare inteligenta, cu incepere din 2021.

Consultarea a fost organizata online, in perioada martie - mai 2020, de catre ADR Nord-Est, si a vizat sectoarele prioritare RIS3 Nord-Est: Agro-alimentar, Textile & Materiale Avansate, Biotehnologii, Energie & Mediu, Tehnologia Informatiilor si a Comunicatiilor. In curand, va avea loc si consultarea pentru sectorul Turism pentru stil de viata sanatos . Au participat: centre de cercetare si companii reprezentative pentru ecosistemul regional de inovare, precum si entitati publice si de suport.

Odata cu analizarea si re-validarea niselor de specializare din sectoarele prioritare RIS3 din perioada 2016-2017, participantii au putut propune si nise noi, aliniate atat trendurilor internationale din domeniu, cat si nevoilor de dezvoltare durabila a regiunii.

Prin integrarea celor peste 180 de raspunsuri, din care 69 insotite de propuneri de nise noi, s-a efectuat o reconfigurare a prioritatilor sectoriala RIS3 Nord-Est care, odata validata, va ghida investitiile regionale pentru inovare, cu incepere din anul 2021.

Va invitam sa consultati aceasta propunere de reconfigurare [Connect Nord-Est 2020 – Propunere de reconfigurare] si sa ne transmiteti opinia dumneavoastra, pana pe data de 4 iunie 2020, la adresa agatha.filimon@adrnordest.ro

Un raport detaliat al acestui demers consultativ si analitic puteti gasi aici [Raport Connect Nord-Est]

Documente atasate
Connect Nord-Est 2020 – Propunere de reconfigurare
Raport Connect Nord-Est



Toate stirile »