Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

S-a lansat Programul 'Inovare in industria verde'!

14/03/2013

Innovation Norway a lansat programul “Green Industry Innovation Programme Romania” finantat din fonduri norvegiene care vizeaza sprijinirea afacerilor “verzi”, cresterea competitivitatii intreprinderilor, precum si stimularea inovarii.

Suma totala disponibila este de 21.408.200 Euro, divizata intre Schema de Granturi pentru Proiecte Individuale (intre 200,000 si 1,500,000 Euro) si Schema de Granturi Mici (intre 50.000 – 200.000 euro). Solicitantii eligibili pentru Schema de Granturi pentru Proiecte Individuale sunt reprezentantii sectorului privat din Romania iar pentru Schema de Granturi mici sunt companiile si ONG-urile care urmaresc dezvoltarea de afaceri eco-inovative in regiuni mai putin dezvoltate din Romania. Proiectele realizate in parteneriat cu entitati norvegiene sunt puternic incurajate si vor primi puncte suplimentare in cursul evaluarii proiectului.

Informatii cu privire la criteriile de eligibilitate si modalitatea de accesare a fondurilor se regasesc pe pagina web dedicata programului: http://www.norwaygrants-greeninnovation.no/Startside1/.



Toate stirile »