Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Concurs de jurnalism '2010 - Anul European impotriva saraciei si excluziunii sociale'

01/10/2010

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, te invita sa participi la un concurs de jurnalism  cu tema “ Anul European impotriva saraciei si excluziunii sociale”.

Cine poate participa?
Concursul se adreseaza tuturor jurnalistilor amatori si profesionisti din Regiunea Nord-Est si va fi grupat in doua sectiuni:

Sectiunea I  - “Jurnalist european in lupta impotriva saraciei si excluziunii sociale“
Se poate candida cu articole scrise care au fost deja publicate sau urmeaza sa fie publicate (daca se poate demonstra acest lucru), in format tiparit sau on-line, inclusiv in publicatii editate de companii individuale, de asociatii sau universitati ori fundatii etc. Pot candida jurnalisti profesionisti care pot demonstra pe baza de CV (atasat la cererea de inregistrare) ca activeaza/au activat in domeniu.

Sectiunea II  - “Young European Journalist“
Candidatii, care trebuie sa aiba varsta pana in 25 ani,  pot trimite articole scrise pe tema concursului, care nu au mai fost publicate anterior. Persoanele care aplica pot fi jurnalisti amatori, studenti la Facultatea de Jurnalism sau persoane care activeaza la diferite asociatii/cluburi de jurnalism.

Data limita pentru expedierea si primirea articolelor este 27.10.2010.

Pentru informatii suplimentare trimiteti un e-mail la adresa europedirect@adrnordest.ro sau sunati la numarul de telefon 0233/211.510.

Regulament concurs
Formular de inscriere
Declaratie pe propria raspundere



Toate stirile »