Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Reuniunea Retelei Comunicatorilor REGIO Nord-Est, Piatra Neamt, 17 decembrie 2015

08/12/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 17 decembrie 2015, Reuniunea Retelei Comunicatorilor REGIO Nord-Est, intitulata “Promovarea – conditie esentiala pentru succesul Programului Operational Regional!”. Evenimentul va avea loc la Piatra Neamt,  incepand cu ora 11:00, in Sala Atrium din cadrul Hotelului Central Plaza, Piata Petrodaba, nr. 1-3.

Reteaua Comunicatorilor Regio Nord-Est, infiintata in anul 2009 la initiativa ADR Nord-Est, are in prezent peste 220 de membri implicati in diseminarea de informatii privind evolutia Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Nord-Est. Gradul de notorietate al REGIO - Programul Operational Regional 2007-2013, cel mai mare dintre programele operationale la nivel national, denota faptul ca aceasta retea si-a indeplinit cu prisosinta misiunea.

Folosim prilejul acestui eveniment pentru ca toti actorii implicati in promovarea programului - Autoritate de Management, Organism Intermediar, beneficiari si comunicatori REGIO, sa impartaseasca informatii relevante, dar si impresii privind mecanismele de informare si publicitate aferente programului in Regiunea Nord-Est.

In cadrul atelierului de lucru dedicat Planului de Comunicare POR 2014-2020 va avea loc o dezbatere ce vizeaza identificarea unor actiuni cu caracter inovativ pentru cresterea eficientei masurilor de informare si a notorietatii REGIO - Programul Operational Regional pentru perioada 2016-2020.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Catalin Amarinei, Expert Biroul Regional de Informare, tel. 0233.218.071, e-mail: camarinei@adrnordest.ro.

Agenda eveniment



Toate stirile »