Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

CONFERINTA Romanian Business Leaders IASI 'Cum conectam Moldova la dezvoltarea pe termen lung' - Iasi, Complex Palas, 28 noiembrie 2018, Ora 10:00

06/11/2018

Te invitam sa te alaturi comunitatii Romanian Business Leaders (RBL) Iasi - platforma de actiune si implicare sociala a liderilor din business din Moldova - la evenimentul de lansare a filialei iesene.


 
Pe 28 noiembrie, vor fi impreuna, la Iasi, antreprenori, manageri de top din companii romanesti si multinationale, bancheri, avocati, lideri din publicitate, resurse umane, software, telecom, branding, petrol & gaze, farma, servicii financiare, investitori si analisti. Sunt oameni care schimbam lumea din jurul lor prin proiecte concrete in care investesc voluntar timp si expertiza.
 
Dupa lansarea din 2017 a primei filiale RBL, la Cluj-Napoca, coagularea comunitatii antreprenorilor din Romania continua, prin lansarea primei filiale din Moldova. RBL Iasi va implementa si adapta in Moldova proiectele nationale pentru antreprenoriat si educatie ale RBL.
 
Proiectele RBL pentru antreprenoriat urmaresc sa dezvolte capitalul romanesc si construiesc comunitati cu spirit antreprenorial in diferite medii. Antreprenoria construieste o comunitate de 400 de antreprenori scaleup si startup care primesc prin RBL educatie si mentorat. Startup Bridge aduce impreuna 200 de antreprenori care vor sa-si extinda afacerile in piete internationale si care primesc prin RBL sfaturi de la cei care au facut-o deja. RePatriot construieste o comunitate de 5.000 de antreprenori si romani cu spirit antreprenorial din diaspora care primesc prin RBL acces la oportunitati de parteneriat si investitii in tara. Iar Antreprenoresti construieste o comunitate de 100 de antreprenori si romani cu spirit antreprenorial din mediul rural care primesc prin RBL mentorat si conexiuni prin care dezvolta economia comunelor in care traiesc.
 
Proiectele RBL pentru educatie cresc calitatea profesorilor din Romania si viitoarele generatii de antreprenori. Proiectul MERITO construieste o comunitate de zeci de profesori cu vocatie care primesc prin RBL recunoastere publica si incredere. SuperTeach construieste o comunitate de mii de profesori deschisi la minte care primesc prin RBL inspiratie, incredere si acces la bune practici. Iar Vreau sa fiu Antreprenor construieste zeci de comunitati active de tineri pasionati de antreprenoriat si mii de liceeni care primesc prin RBL inspiratie si acces la gandire antreprenoriala.
 
Detalii si inscrieri aici - http://www.rbls.ro/event/conferinta-rbl-iasi-cum-conectam-moldova-la-dezvoltarea-pe-termen-lung/



Toate stirile »