Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Rubik Hub se alatura Startup Europe Week

05/03/2019

In perioada 11-15 martie  2019, se organizeaza la nivel european, o serie de evenimente ce vor avea loc in diferite locatii din UE, cu scopul de a celebra si promova antreprenoriatul. Scopul acestora este de a evidentia povestile de succes ale fondatorilor din regiune, de a motiva tinerii sa exploreze antreprenoriatul, sa descopere anumite instrumente de lucru utilizate in mod curent de catre fondatorii de startupuri si sa inteleaga complexitatea unui ecosistem antreprenorial.

Rubik Hub se alatura acestei initiative europene si organizeaza la Piatra Neamt, in perioada 12-14 martie, in colaborare cu Spherik Accelerator, evenimentul
APROPO, Pornesti un business_?
INSPIRA-TE, DESCOPERA IDEEA, apoi VISEAZA-TE



Ideile creative sau cele care raspund nevoilor si problemelor umanitatii pot avea impactul pozitiv care ar putea transforma un vis intr-o afacere de succes in lume.
Gaseste ideea geniala de business si du-o la urmatorul nivel!

Inscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site-ul www.rubikhub.ro, la sectiunea evenimente.

Rubik Hub, o structura de sprijinire a startup-urilor si a companiilor inovatoare din Regiunea Nord-Est, a fost infiintata in anul 2017, la initiativa ADR Nord-Est. A pornit la drum cu o misiune indrazneata: dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Regiunea de Nord-Est a Romaniei prin conectarea, educarea, inspirarea si incurajarea oamenilor sa dezvolte startup-uri de succes la nivel global.

Intr-un timp foarte scurt, de la lansare si pana in prezent, Rubik Hub a demonstrat atat pe plan regional, cat si pe plan national, capacitatea si dorinta de a-si asuma si implementa misiunea declarata.

Rubik Hub aduce impreuna oameni cu perspective comune si teluri similare in mijlocul unei comunitati vibrante si ii sprijina cu programe de educatie, resurse, inspiratie si acces la know-how.

In cei apropape 2 ani de activitate s-au dezvoltat numeroase programe si workshop-uri de educatie antreprenoriala alternative, cu focus pe initierea in lumea startup-urilor scalabile. A organizat programe si evenimente dedicate potentialilor fondatori  gata sa-si conceptualizeze, testeze si valideze ideea de startup, dar si sesiuni de mentorat 1:1 pentru fondatorii aflati la inceput de drum sau dornici sa-si creasca startup-ul. Totodata ofera in spatiul de co-working un mediu de lucru creativ si inspirational cu facilitati excelente, spatiu complet echipat pentru intalniri si evenimente, chiar in inima comunitatii.

Toate programele, proiectele si activitatile ce se desfasoara in cadrul Rubik Hub sunt aliniate la tendintele si cerintele ecosistemului international de startup.



Toate stirile »