Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Potentialul turistic al Regiunii Nord-Est se imbogateste cu 3 noi statiuni

26/10/2016

Trei noi statiuni turistice se vor alatura celor din Regiunea Nord-Est, conform unui comunicat transmis de Autoritatea Nationala pentru Turism.. Este vorba de:

  1. Comuna Sucevita , jud. Suceava
  2. Comuna Pojorata, jud. Suceava
  3. Orasul Moinesti, jud. Bacau

Pe langa alte oportunitati de dezvoltare ce deriva din acest statut, aceste localitati vor avea ocazia sa acceseze fonduri europene prin Axa 7 din POR 2014-2020 - Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabila a turismului, Prioritatea de investitii 7.1.-Sprijinirea unei cresteri favorabile a ocuparii fortei de munca, prin dezvoltarea potentialului endrogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care sa includa reconversia regiunilor industrial aflate in declin, precum si sporirea accesibilitatii si dezvoltarea resurselor naturale si culturale specifice.

Propunerea va fi materializata printr-o Hotarare de Guvern privind atestarea unui numar de 12 noi statiuni turistice la nivel national.


Sucevita


Pojorata


Moinesti



Toate stirile »