Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

A fost lansat site-ul ROREG, Asociatia Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania, disponibil la adresa www.roreg.eu

02/10/2020

Veți afla aici istoricul, viziunea și misiunea asociației, cât și informații, imagini, o selecție de știri din regiunile de dezvoltare și câteva exemple de proiecte implementate.

Site-ul mai include informații despre finanțări disponibile, programe și regulamente europene.



De asemenea, site-ul prezintă proiectul ROREG,  a cărui implementare a început in noiembrie 2019, "Sprijin pentru eficientizarea gestionarii si implementării FESI la nivelul autorităților publice locale din orașele, municipiile si județele din România", cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operațional de Asistență Tehnică 2014-2020.

Aici poate fi consultată si "Analiza nevoilor de competențe și formare în gestionarea proiectelor cu finanțare europeană pentru autoritățile publice locale", realizată in cadrul acestui proiect.

Va invităm să vizitați site-ul www.roreg.eu!



Toate stirile »