Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 1.3.1: Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international - Poli de competitivitate

07/10/2011

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” (AMPOSCCE) a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 1.3.1: Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international – Poli de competitivitate.

Va invitam sa va exprimati opiniile si sa propuneti sugestii de imbunatatire, utilizand Forumul pus la dispozitie de proiectului de asistenta tehnica "Sprijinirea Autoritatii de Management in formularea si implementarea operatiunii privind Polii de Competitivitate", disponibil la adresa: http://www.polidecompetitivitate.archidata.it.

Ghidul Solicitantului supus dezbaterii publice poate fi vizualizat si descarcat de pe pagina web AMPOSCCE aici.



Toate stirile »