Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

S-a lansat oficial Biroul de reprezentare ADR Nord-Est la Bruxelles

11/05/2011

Infiintat la inceputul anului 2010, Biroul de reprezentare al ADR Nord-Est la Bruxelles constituie o platforma de contact si comunicare la nivel european, pentru a fructifica oportunitatile de colaborare si a consolida pozitia agentiei si Regiunii Nord-Est pe plan european.

Acum, la mai bine de un an de la infiintare, biroul a celebrat in data de 5 mai 2011 lansarea oficiala. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 70 de oaspeti, printre care: Ambasadorul Romaniei in Belgia, domnul Ovidiu Dranga impreuna cu atasatul comercial al ambasadei domnul Mugur Popovici, reprezentantul adjunct al Reprezentantei Romaniei pe linga UE - domnul Cristian Badescu, ministrul consilier al Reprezentantei Romaniei pe linga UE, domnul Ion Serpe, doamna Aura Raducu, reprezentant DG Regio, domnul Ovidiu Nahoi, redactor sef si coordonator al Redactiei ADEVARUL Europa din Bruxelles, doamna Mariana Delagreaca, sefa departamentului delegatii si deplasari ale DG-uri din Comisia Europeana, alti reprezentanti ai birourilor de reprezentare regionala la Bruxelles si colaboratori romani si straini.

Cu ocazia evenimentului „Ziua Portilor Deschise” din 7 mai 2011 organizat de catre Comitetul Regiunilor, biroul de reprezentare al ADR Nord-Est a participat cu un stand de prezentare, destinat promovarii Regiunii Nord-Est, dotat – cu sprijinul administratiilor publice locale si judetene – cu materiale de promovare. Evenimentul a avut o audienta de circa 7.000 de vizitatori si a reprezentat o pentru a cresterea vizibilitatii si promovarea imaginii regiunii noastre in capitala europeana.

 



Toate stirile »