Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

A aparut editia din august a buletinului informativ editat de ADR Nord-Est, in calitate de Punct local de contact al retelei Enterprise Europe Network

19/08/2016

Ultimul numar al buletinului informativ va invita sa identificati noi oportunitati de colaborare cu parteneri de afaceri din diverse sectoare de activitate, prin intermediul unor profiluri de interes care au fost selectate din baza de date centralizata a Retelei Enterprise Europe Network.

Detalii suplimentare despre serviciile oferite de ADR Nord-Est, in calitate de Punct local de contact, sunt disponibile la adresa www.adrnordest.ro (sectiunea EEN) sau pot fi oferite la sediul agentiei din Str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt, tel: 0233 218.071, fax: 0233 218.072, e-mail: een@adrnordest.ro.

Newsletter august 2016



Toate stirile »