Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ziua fara masini la Piatra Neamt

16/09/2010

In fiecare an, in perioada 16-22 septembrie, in Europa se sarbatoreste “Saptamana mobilitatii europene”, care culmineaza la 22 septembrie, cu Ziua europeana fara masini. Acest eveniment promovat de Comisia Europeana  urmareste incurajarea modalitatilor alternative de transport, cum ar fi bicicletele si mijloacele de transport in comun.

Cu aceasta ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza in data de 18 Septembrie 2010 un concurs de biciclete pentru tinerii din Piatra Neamt. Concurentii se vor intrece pe traseul dintre Turnul lui Stefan Cel Mare si Stadionul Municipal, iar castigatorii vor fi premiati cu o bicicleta, un skateboard si o pereche de role.  Toti cei interesati sa participe sunt asteptati la Turnul lui Stefan Cel Mare (Parcul Tineretului), incepand cu ora 13.

Initiativa Centrului Europe Direct Nord-Est are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor cu privire la importanta miscarii fizice pentru un stil de viata sanatos si necesitatea de a proteja mediul inconjurator prin folosirea de mijloace de transport cat mai putin poluante.

Pentru detalii suplimentare trimiteti un e-mail la adresa europedirect@adrnordest.ro sau sunati la numarul de telefon 0233/211.510.



Toate stirile »