Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Se lanseaza FEMEIA MANAGER 2016!

11/07/2016

12 iulie, ora 10 sunt coordonatele care vor deschide aplicatia de inscriere a planului de afaceri in cadrul “Programului national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM”.

Programul este destinat microintreprinderilor SRL sau SRL-D, PFA sau II care au cel mult 3 ani de la infiintare la momentul inscrierii, iar o femeie detine cel putin 50% din actiuni, in cazul microintreprinderii sau este reprezentant legal al PFA sau II. In plus, nu trebuie sa aiba datorii si, evident, sa indeplineasca un punctaj minim de 60 de puncte la inscrierea online.

Ajutorul financiar nerambursabil este de 50.000 lei, reprezentand 90% din valoarea proiectului, diferenta de 10% fiind suportata din contributia proprie. Potrivit procedurii programului, firmele beneficiare pot investi banii in mai multe bunuri si servicii, printre care achizitionarea de echipamente tehnologice, masini si utilaje, software si licente, realizare site si promovare online, echipamente IT, consultanta si cursuri de competente antreprenoriale.

Inscrierea se face timp de 4 zile, din momentul deschiderii online a aplicatiei. Participantii isi vor crea un cont unde vor inregistra planul de afaceri, apoi castigatorii ordonati in functie de punctajul obtinut, se vor prezenta in termen de 7 zile lucratoare la sediul OTIMMC de care apartin, cu un dosar complet, cu documentele administrative solicitate.

Aplicatia va fi activa pana pe 16 iulie, ora 20.00

Pentru informatii suplimentare, accesati: http://www.aippimm.ro/articol/programe/programe-nationale-2016/programul-na-ional-multianual-pentru-dezvoltarea-antreprenoriatului-n-r-ndul-femeilor-din-sectorul-imm

Coordonator program: Claudia Strat
021-2025130; claudia_strat@imm.gov.ro



Toate stirile »