Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

OPEN DAYS: Cel mai bun congres international din Bruxelles in 2014? Votati acum!

30/01/2015

Evenimentul OPEN DAYS 2014 a fost ales de agentia de promovare a turismului „Visit Brussels” in competitia pentru “ Cel mai bun congres international din Bruxelles in 2014”.

Puteti vota pentru OPEN DAYS accesand link-ul de aici.

OPEN DAYS este un eveniment anual care se desfasoara la Bruxelles pe durata a patru zile, timp in care functionari din cadrul administratiilor regiunilor si oraselor, precum si experti si reprezentanti ai mediului academic au ocazia de a face schimb de bune practici si cunostinte in domeniul dezvoltarii regionale si urbane. Mai multe detalii despre OPEN DAYS aici.

In cadrul manifestarilor incluse sub egida Open Days 2014 „Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor”, editia a XII-a, Bruxelles, in perioada 7-8 octombrie 2014, reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est au organizat si au participat la o serie de evenimente in cadrul unei misiuni economice a Consiliului Judetean Iasi si in cadrul proiectului ClusterPoliSEE. Mai multe detalii despre participarea ADR Nord-Est in cadrul OPEN DAYS 2014 aici.

open days 2015



Toate stirile »