Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Anunt privind selectia unui partener in vederea participarii ca membru in cadrul Comitetului de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014-2020

29/06/2015

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional initiaza demersurile pentru constituirea Comitetului de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014 -2020.

Comitetul de Monitorizare este o structura nationala de tip partenerial, fara personalitate juridica, cu rol decizional strategic in procesul de implementare a Programului Operational Regional 2014-2020, care asigura eficacitatea si calitatea implementarii programului.

In vederea selectarii unui partener reprezentativ si implicat ca membru al comitetului, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est invita organizatiile interesate din mediul academic, de afaceri, societatea civila din Regiunea Nord-Est sa isi exprime interesul pentru participarea la Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014 - 2020 , prin completarea formularului de mai jos si transmiterea acestuia pe adresele adrnordest@adrnordest.ro si ionescu.iulius@adrnordest.ro .

Formular de intentie privind participarea la Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014-2020 (CM POR)

Termenul limita pentru transmiterea formularului completat este 06 iulie 2015.

Selectia se va realiza de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est , cu aprobarea Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin luarea in considerare a urmatoarelor aspecte:

  • implicarea organizatiei in etapa de elaborare a documentelor de programare de la nivel regional;
  • reprezentativate la nivel regional in domeniul de activitate;
  • activitate relevanta in domeniul respectiv, in perioada 2010 - 2014;
  • respectarea principiului parteneriatului;

Organizatia selectata ca potential partener, urmare a aplicatiei electronice, va fi invitata sa depuna la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, sediul din Municipiul Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr.9, C.P. 610125, tel: 0233 218071, 0233 224168, 0741230230, fax: 0233 218072, un dosar al carui continut este prezentat aici.

Nedepunerea dosarului complet in termenul precizat atrage descalificarea organizatiei selectate din lista partenerilor Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014 - 2020 .

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este domnul Daniel Ionescu, expert in cadrul Directiei Planificare, Programare, avand urmatoarele date de contact: tel.: 0233218071, fax: 0233218072, e-mail: adrnordest@adrnordest.ro, ionescu.iulius@adrnordest.ro .



Toate stirile »