Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Program de instruire POS-CCE

03/07/2008

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) anunta ca potentialii beneficiari de fonduri europene din cadrul Programului Operational Sectorial ,,Cresterea Competitivitatii Economice” (POS - CCE) vor putea participa incepand cu luna iulie la programe gratuite de training. Programul de instruire este lansat de Autoritatea de Management pentru POS - CCE din cadrul MEF, in baza Proiectului cu finantare PHARE ,,Asistenta tehnica pentru intarirea capacitatii Ministerului Economiei si Finantelor (partea economica) de coordonare si management al fondurilor structurale”. Sesiunile de instruire vor fi sustinute de un consortiu de consultanti romani si straini cu experienta in proiecte similare. MEF preconizeaza ca seria de traininguri va debuta, la finele lunii iulie, urmand sa se desfasoare pe parcursul mai  multor luni atat in Municipiul Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

De asemenea, MEF anunta ca pentru anumite operatiuni din cadrul POS – CCE, ce vor fi lansate incepand cu trimestrele III si IV ale anului 2008, participantii la sesiunile de formare pot beneficia suplimentar de asistenta in pregatirea documentatiei de proiect (studii de fezabilitate, planuri de afaceri etc.).

Toti cei interesati sa participe la aceste seminarii se pot inscrie accesand sistemul de inregistrare on-line http://poc.minind.ro, iar detaliile privind instruirea si asistenta oferita se pot gasi la adresa http://amposcce.minind.ro/tacce.html. De asemenea, solicitarile pot fi trimise la numarul de fax +4021 20 25 275 in care trebuie mentionate denumirea organizatiei/companiei, numarul de fax pentru confirmare si axa prioritara de care respectiva entitate este interesata.

Termenul de inregistrare este 11 iulie 2008 pentru serviciile de instruire + asistenta PSC.
Termenul de inregistrare este 30 iulie 2008 pentru cei interesati numai in serviciile de instruire.
 
Se pot obtine informatii suplimentare la telefon 0732-40.40.32, persoana de contact: Daniela Vlăsceanu.



Toate stirile »