Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Premii de 50.000 de euro pentru proiecte de inovare sociala

29/04/2015

Persoanele si organizatiile din Romania cu spirit antreprenorial, generatoare de inovare sociala, sunt invitate sa participe la Concursul european pentru inovare sociala 2015.

Pentru a explora noi modele de crestere economica durabila, Comisia Europeana cauta sa sprijine idei si proiecte din urmatoarele domenii:

  • Economia colaborativa – idei care pun sub semnul intrebarii premizele traditionale de crestere economica;
  • Aprovizionarea si productia – idei care pun in discutie lantul de aprovizionare, modul de productie si livrare, precum si utilizarea produselor sau serviciilor conventionale;
  • Noile tehnologii – noi idei tehnologice sau solutii care propun utilizarea mai inteligenta a tehnologiilor existente in beneficiul societatii;
  • Solutii pentru provocarile viitoare, cum ar fi imbatranirea populatiei, schimbarile climatice sau alimentatia durabila.

Termenul limita de inscriere a proiectelor in concurs este 8 mai 2015, ora 13.00 (ora Romaniei).

Concursul este deschis solicitantilor din intreaga Uniune Europeana, precum si din celelalte tari participante la programul european pentru cercetare si inovare "Orizont 2020".

Cele mai bune trei proiecte vor primi 50.000 de euro fiecare, la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc la Bruxelles, in luna noiembrie 2015.

Descarca Regulament Concurs Inovare Sociala

Detalii pe pagina dedicata Concursului European de Inovare Sociala: http://ec.europa.eu/growth/industry/innovation/policy/social/competition



Toate stirile »