Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Eveniment de brokeraj in cadrul INDAGRA 2017

03/10/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Centrul Enterprise Europe Network, va invita sa participati, in perioada 26 - 27 octombrie 2017 (interval orar 10.00 si 18.00), la INDAGRA Brokerage Event 2017 - cel mai important eveniment de stabilire de contacte de afaceri prin intalniri de tip business-to-business, in domeniul agriculturii, industriei alimentare si bauturilor.

Evenimentul de brokeraj se va desfasura in cadrul INDAGRA 2017 (Bucuresti, Complex Expozitional ROMEXPO, Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1), care este cea mai mare expozitie din industria agroalimentara din Romania si Europa de Sud-Est, cu peste 500 de participanti, 60.000 de vizitatori si o prezenta internationala puternica.

INDAGRA Brokerage Event 2017 reprezinta o oportunitate pentru identificare de noi parteneri de afaceri, pentru a impartasi si descoperi tehnologii inovative si a initia viitoare cooperari transfrontaliere. Participantii pot solicita stabilirea in avans a unor intalniri de afaceri, in functie de interesele proprii de cooperare.

INDAGRA Brokerage Event 2017 se adreseaza firmelor care activeaza in urmatoarele sectoare:

  • producatori si distribuitori de utilaje agricole;
  • echipamente pentru irigatii;
  • seminte si material saditor;
  • ingrasaminte;
  • sere si solarii;
  • echipamente zootehnice;
  • producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare;
  • producatori si distribuitori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii;
  • industria alimentara;
  • vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Participarea la sesiunea de brokeraj este gratuita, iar cheltuielile deplasarii la Bucuresti, vor fi suportate, in mod individual, de catre participanti.

Limba de lucru este engleza.

Site-ul dedicat evenimentului INDAGRA Brokerage Event 2017 este: https://www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B, iar inregistrarea participantilor si stabilirea intalnirilor se face prin serviciul online al evenimentului de brokeraj INDAGRA 2017, disponibil la adresa: https://www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B/signup?source=attendee_list

Deoarece data limita de inscriere la evenimentul de brokeraj INDAGRA 2017 este 20.10.2017, va recomandam sa va inregistrati la adresa de mai sus cat mai curand posibil, pentru a va creste sansele de a avea intalniri de afaceri cat mai profitabile.

In masura in care considerati ca aceasta invitatie poate fi de interes pentru un client, furnizor sau partener, va rugam sa o retransmiteti pentru informare.

Pentru clarificari sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0233 218071, mobil: 0745 021438, dna Liliana Baicu – Birou Internationalizare sau prin e-mail: een@adrnordest.ro.

Va asteptam la eveniment!

Agenda eveniment



Toate stirile »