Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta 'REGIO 2014-2020 - trenul Regiunii Nord-Est spre Europa', Piatra Neamt, 15 noiembrie 2018

09/11/2018

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 15 noiembrie 2018, Conferinta “REGIO 2014-2020 - trenul Regiunii Nord-Est spre Europa”. Evenimentul va avea loc la Piatra Neamt, incepand cu ora 11:00, in Sala Atrium din cadrul Central Plaza, Piata Petrodava 1-3.


 
La 3 ani de implementare a Programului, aceasta conferinta constituie pentru noi toti, beneficiari, colaboratori si Organism Intermediar deopotriva, un prilej de a impartasi informatii actuale si relevante despre evolutia Programului Operational Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Nord-Est, despre beneficii, provocari si rolul acestuia in dezvoltarea locala si regionala.
 
De asemenea, vom fructifica experientele delegatiei regionale care a participat, la Bruxelles, la Saptamana Europeana a Oraselor si Regiunilor, in perioada 8-12 octombrie 2018, ocazie pentru orasele si regiunile europene sa-si prezinte capacitatea de a produce crestere economica si locuri de munca, de a implementa Politica de Coeziune a Uniunii Europene si de a sublinia importanta nivelurilor locale si regionale in buna guvernanta a Uniunii Europene.
 
Conferinta constituie totodata ocazia de a afla primele repere despre cum va arata Politica de Coeziune dupa 2020, bugetul si oportunitatile de finantare pentru perioada 2021 - 2027.
 
Accesul la eveniment este liber, in limita locurilor disponibile, in conditiile completarii formularului de inscriere pana la data de 13 noiembrie 2018.

Formular de inscriere
Agenda conferinta REGIO



Toate stirile »