Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

REGIO NORD-EST - investitiile pentru dezvoltare locala continua!

12/11/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va invita miercuri, 25 noiembrie 2015, la Conferinta regionala “REGIO – investitiile pentru dezvoltare locala continua!” care va avea loc la Piatra-Neamt, incepand cu ora 10:00, in Sala Milenium din cadrul Hotelului Central Plaza, Piata Petrodava, nr. 1 - 3.

In fiecare an, evenimentul reuneste reprezentanti ai Autoritatii de Management, ai Organismului Intermediar, beneficiari si consultanti care au fost implicati in implementarea Programului Operational Regional 2007-2013 si care folosesc aceasta oportunitate pentru a impartasi impresii, informatii utile si lectii invatate pe parcursul derularii programului.

Conferinta lanseaza si noile provocari ale urmatoarei perioade de programare. Pe langa investitii in infrastructura sociala si rutiera, in sanatate, educatie si turism, Programul Operational Regional 2014-2020 va finanta si alte categorii de proiecte: reabilitarea termica a cladirilor publice, centre de transfer tehnologic si lucrari de cadastru.
Dezvoltare si mobilitate urbana, eficienta energetica, consolidarea pe piata a pozitiei IMM, dezvoltarea locala plasata sub responsabilitatea comunitatii si, nu in ultimul rand, rolul promovarii proiectelor europene, vor fi abordari tematice dezbatute in cadrul acestei conferinte.

Accesul in sala este gratuit, in conditiile confirmarii participarii pana la data de 24 noiembrie, ora 12, la telefon/ fax: 0233224167, e-mail: cferman@adrnordest.ro.

Va asteptam!

Agenda conferinta



Toate stirile »