Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

CONCURS DE FOTOGRAFIE: Sunt cetatean European - Ce fac pentru planeta mea?

06/10/2009

Concursul de fotografie, "Sunt cetatean european – Ce fac pentru planeta mea ?", adresat tinerilor intre 12 si 24 ani (elevi sau studenti) s-a incheiat ! 58 de tineri au trimis un numar de 240 de fotografii pe tema schimbarii climatice care vor fi premiate.

Aceasta actiune va fi marcata de un eveniment organizat de Centrul Europe Direct Nord-Est in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Inspectoratul Scolar Judetean Neamt si Colegiul National „Petru Rares” din Piatra Neamt care va gazdui in sala de festivitati a liceului, in data de 9 octombrie 2009, dezbaterea  publica cu tema  "Tinerii - O resursa importanta in dezvoltarea judetului Neamt ". La aceasta dezbatere vor participa in calitate de invitati si lectori: Dl. Bogdan Puscasu, Administrator Public al Orasului Piatra Neamt, Dna. Luminita Varlan, Inspector General Scolar al Judetului Neamt, Dl. Petru Berbece, Coordonator Regional POSDRU Nord-Est si Dl. Daniel Chirila, Director Coordonator, OI POSDRU Nord-Est.  Scopul acestei actiuni este de a discuta deschis cu elevii de liceu despre modul in care ei pot contribui in calitate de cetateni europeni la dezvoltarea economico-sociala a judetului Neamt si pentru ca tinerii sa constientizeze oportunitatile de studiu si educatie pe care Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei le pune la dispozitie.

Expozitia foto si dezbaterea publica vor fi precedate de festivitatea de premiere a fotografiilor selectionate in urma concursului, precum si a celor mai activi participanti la dezbaterea publica.

!Post eveniment: Expozitie foto si festivitatea de premiere



Toate stirile »