Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles

11/09/2013

Preocupata de impactul Programului Operational Regional 2007-2013 in Nord - Estul  Romaniei, atat la nivel intern, cat si international, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va organiza in perioada 8 - 9 octombrie 2013, sub egida OPEN DAYS 2013, o serie de manifestari la Bruxelles dedicate promovarii investitiilor finantate prin REGIO, care se vor concretiza dupa cum urmeaza:

- Expozitia „Regiunile Nord – Est, Romania si Andalucía, Spania -Impactul investitiilor europene asupra dezvoltarii urbane sustenabile” care va avea loc in data de 8 octombrie 2013 la sediul Biroului ADR Nord-Est Bruxelles din Rue Van Orley no.5-11, gratie unei aplicatii depusa de ADR Nord-Est si selectata de organizatorii OPEN DAYS. In cadrul expozitiei vor fi promovate imagini ale investitiilor realizate prin intermediul proiectelor REGIO din Regiunea Nord – Est care surprind beneficiile finantarilor obtinute asupra cresterii atractivitatii si competitivitatii Regiunii Nord-Est.
- Conferinta „Regio – un program de succes pentru dezvoltarea urbana” organizata la initiativa ADR Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru POR 2007-2013 in data de 9 octombrie 2013. La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai Comisiei Europene - DG Regio, Comitetului Regiunilor si Reprezentantei Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana europarlamentari, reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, alaturi de reprezentantii Regiunii Nord – Est care vor avea oportunitatea sa analizeze rezultatele implementarii primului exercitiu de programare in Regiunea Nord-Est si sa dezbata perspectivele pentru perioada 2014-2020.

Agenda



Toate stirile »