Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Rezultatele concursului pentru ocuparea postului vacant de Director General al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

25/03/2015

Astazi, 25 martie 2015, incepand cu ora 11.00, s-a desfasurat la sediul ADR Nord-Est din str. Lt. Draghescu nr. 9, Piatra Neamt, concursul pentru ocuparea postului vacant de Director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Comisia de concurs a fost compusa din presedintii celor sase consilii judetene ale Regiunii Nord-Est (Dl Cristian Adomnitei - CJ Iasi, Dl Constantin Iacoban - CJ Neamt, Dl Dragos Benea - CJ Bacau, Dl Gheorghe Sorescu - CJ Botosani, Dl Catalin Nechifor - CJ Suceava si Dl Dumitru Buzatu - CJ Vaslui).
Pentru acest concurs au fost depuse doua dosare de candidatura, respectiv al domnului Asandei Vasile si al domnului Stoide Radu Lucian.

Membrii Comisiei de concurs, impreuna cu secretarul comisiei de concurs, au verificat anterior, conform Regulamentului de concurs, dosarele depuse si au stabilit ca domnul Stoide Radu Lucian nu are dosarul complet intocmit. Candidatului Stoide Radu Lucian i s-a adus la cunostinta acest aspect si i s-a pus in vedere ca, pana cel tarziu la data desfasurarii concursului de angajare, sa-si completeze dosarul cu documentele solicitate. Domnul Stoide Radu Lucian nu si-a completat dosarul de participare la concurs si nici nu s-a prezentat la examen. In aceste conditii, Comisia nu a validat participarea la concurs a domnului Stoide Radu Lucian.

Examenul s-a derulat pe parcursul a doua ore si a constat in analiza CV-ului, sustinerea proiectului de management si interviu din tematica si bibliografia de concurs. Dupa desfasurarea tuturor probelor, Comisia de concurs a deliberat si l-a declarat admis pe Dl Vasile Asandei.

Vasile Asandei este licentiat in stiinte juridice al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Drept si are un masterat in Medierea conflictelor in drept, la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti, este angajat al ADR Nord-Est din anul 2001 si membru al echipei de management, in calitate de Director al Directiei Juridic si Resurse Umane, din anul 2004.

S-a stabilit ca in data de 22 aprilie 2015 sa aiba loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prilej cu care Comisia de concurs va inainta propunerea de numire in functia de Director general al ADR Nord-Est a Domnului Vasile Asandei.

De asemenea, presedintii celor sase consilii judetene au agreat dezvoltarea unei structuri regionale dedicate activitatii de promovare a regiunii, care va functiona in cadrul ADR Nord-Est, si va beneficia de alocarea unor resurse financiare corespunzatoare pentru aceasta.



Toate stirile »