Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta Anuala 2016 a Asociatiei pentru Studii Regionale

18/12/2015

Asociatia pentru Studii Regionale – retea internationala cu preocupari in domeniul cercetarii, politicilor si dezvoltarii regionale si urbane, anunta organizarea Conferintei Anuale 2016 – Construind Punti: Orase si regiuni intr-o lume in tranzitie, in perioada 3-6 aprilie 2016, la Graz (Austria).

Conferinta se bucura de interesul si implicarea expertilor internationali in domeniu si se va concentra asupra politicii de coeziune a UE, imigrare, migrare si refugiati, precum si consecintele unor eventuale iesiri din zona EURO sau UE.

Acest eveniment constituie o platforma de discutie privind o serie de subiecte aflate in prim plan la nivel mondial si o oportunitate de a stabili contacte cu omologi si experti internationali.

Persoanele interesate sunt incurajate atat sa participe la eveniment in calitate de vorbitor, cat si sa asiste la dezbaterile pe teme ce privesc, printre altele, provocarile societale, dezvoltarea urbana si regionala, competitivitatea economica, guvernanta, inovarea, turismul, etc.

Detalii suplimentare si modalitatea de inregistrare sunt puse la dispozitia partilor interesate pe website-ul organizatorilor, la adresa: www.regionalstudies.org.



Toate stirile »