Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Invitatie de participare conferinta proiect AMI4EUROPE

05/08/2011

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de partener in implementarea proiectului "Imagistica medicala avansata, interdisciplinara si integrata prin crearea unei Retele de Clustere Regionale si Strategii de Dezvoltare la nivel european" (AMI 4 Europe), invita actorii-cheie din domeniul imagisticii medicale sa participe la prima  Conferinta  AMI4EUROPE, care va avea loc, in perioada 26-28 septembrie 2011, la Madrid (Spania).

Obiectivul AMI-4Europe este de a defini si dezvolta conceptul de “noua generatie” de discipline integrate aferente domeniului Imagisticii Medicale, cum ar fi nanomedicina, farmacologia, biotehnologii pentru sanatate si TIC.
Pentru factorii de decizie politica si strategica, cercetatori, IMM-uri, precum si medici care doresc sa contribuie la definirea noului concept de Imagistica Medicala Avansata, AMI 4 Europe este proiectul european care reuneste toti actorii cheie in scopul de a dezvolta, coordona si integra nou definitul lant valoric aferent Imagisticii medicale avansate, interdisciplinare si integrate  la nivel european. Astfel, AMI 4 Europe va implementa prima Platforma Europeana pentru Imagistica Medicala pentru a crea cadrul comun de promovare a politicilor, tehnologiilor si rezultatelor cercetarii in sectorul vizat.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati brosura de prezentare a proiectului pentru mai multe informatii.

Conferinta AMI 4 Europe a fost conceputa pentru profesionistii care lucreaza in domeniul  Imagisticii Medicale si va reuni cercetatori, factorii de decizie politica si companiilor relevante cu scopul de a prezinta  si a discuta informatii si idei noi din diferite domenii aferente imagisticii medicale. Aceasta conferinta de trei zile va fi impartita in opt sesiuni, printre care: imagistica moleculara si multimodala, biotehnologie, nanotehnologie, medicina personalizata si biofotonica.

In vederea consultarii programului complet al conferintei, va rugam sa accesati documentul atasat sau pagina web: http://ami-4europe.eu/1st-ami4europe-conference-on-medical-imaging/

Va invitam sa profitati de aceasta ocazie pentru a obtine informatii de nisa in domeniul imagisticii medicale si de a descoperi noi oportunitati pe aceasta piata in crestere rapida. Accesul la Conferinta este gratuit, inregistrarea la sesiunile pe care le considerati relevante pentru domeniul Dvs. de activitate fiind posibila prin accesarea urmatorului link: http://ami4europeconference.eventbrite.com.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este d-na Alina Capitanu, tel 0233218071, e-mail  acapitanu@adrnordest.ro, expert tehnic in cadrul proiectului AMI 4 Europe.

AMI4 Europe brosura de prezentare

Conferinta AMI4 Europe - brosura



Toate stirile »