Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Eveniment de Brokeraj in Sanatate, 18 aprilie 2019, Iasi

15/04/2019

Agentia pentru Dezvoltarea Regionala Nord-Est, in calitate de centru Enterprise Europe Network, sustine Evenimentul de brokeraj in Sanatate, organizat de catre Clusterul Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est IMAGO-MOL, RoHealth-Clusterul pentru Sanatate si BIORONE-Biotechnology Cluster si invita reprezentantii companiilor, universitatilor si asociatiilor de pacienti din Romania si din strainatate sa participe, in data de 18 aprilie 2019, Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, Aula Magna "George Emil Palade”.

Evenimentul este promovat la nivel european sub titulatura Bridging Romanian Healthcare Clusters, fiind parte a initiativei Comisiei Europene, EU Cluster Weeks 2018 -2019, ce sustine promovarea evenimentelor nationale, regionale si locale ale clusterelor si sustine cresterea IMM-urilor, transformarea industriala si dezvoltarea economica regionala.

Bridging Romanian Healthcare Clusters doreste sa faciliteze intalnirea potentialilor parteneri de proiecte, in vederea construirii de consortii necesare dezvoltarii proiectelor de interes comun. In cadrul evenimentului participantii vor beneficia de sesiuni specifice activitatii de brokeraj, respectiv:

  • sesiuni de prezentari proiecte, organizatii de cercetare si intreprinderi in cadrul careia se vor sublinia ultimele noutati in domeniul sanatatii, povesti de succes ale membrilor organizatiilor, surse de finantare precum si alte masuri de sprijin pentru organizatiile participante;
  • sesiuni de intalniri bilaterale ce ofera posibilitatea de noi colaborari si parteneriate benefice;
  • concursul ‘’Romanian Healthcare Start-ups ’’ in cadrul caruia se va premia si incuraja cea mai originala idee de afaceri.

Pentru mai multe informatii despre Evenimentul de Brokeraj, va invitam sa accesati linkul https://www.imago-mol.ro/eveniment-de-brokeraj-in-sanatate-editia-a-ii-a-18-04-2019-iasi/. Termenul limita pentru inregistrare este 17.04.2019.



Toate stirile »