Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Schema de ajutor de minimis "Locuri de munca subventionate"

28/08/2014

Absolventii de studii medii si superioare - promotia 2014 si IMM-urile care doresc sa se inscrie pentru a primi ajutorul de minimis privind  “Locurile de munca subventionate” incepand cu 25.08.2014  pot descarca formularele de inscriere  de  pe pe site-ul www.aippimm.ro  la rubrica Proiecte sau direct pe linkul:http://www.aippimm.ro/categorie/schema-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate/, precum si de pe site-ul www.imm.gov.ro. Inscrierea este continua pana la epuizarea bugetelor alocate.

Ajutorul de minimis se acorda angajatilor prin intermediul IMM-urilor sub forma de sume nerambursabile, pentru acoperirea cheltuielilor salariale complete cu angajatii noi in limita a 1.575 lei / luna pentru studii medii si 2.328 lei / luna pentru studii superioare, pe o perioada de minim 6 luni si maxim 12 luni. Valoarea maxima a subventiei acordate pentru plata salariului net este de 900 lei / luna pentru studii medii si 1.300 lei / luna pentru studii superioare.

Numarul maxim orientativ de posturi care vor face obiectul subventionarii, in functie de categoria in care se incadreaza beneficiarul schemei de minimis, este urmatorul:
• Pentru microintreprinderi – 3 locuri de munca nou create (posturi)
• Pentru intreprinderile mijlocii – 7 locuri de munca nou create (posturi)
• Pentru intreprinderile medii – 15 locuri de munca nou create (posturi )

Ajutorul de minimis se acorda intreprinderilor din toate sectoarele, cu exceptia celor prevazute in Regulamentul (CE) nr. 1407/2013.

Detalii privind modalitatea si pasii de inscriere pentru absolventi si pentru IMM-uri, modalitatea de derulare, conditii si criterii de eligibilitate precum si alte informatii pot fi gasite la adresa: http://www.aippimm.ro/categorie/schema-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate/.

Pentru intrebari privind inscrierea puteti folosi adresele editate mai sus in functie de Proiectul pentru care aplicati:
“Locuri de munca pentru TINEri in Regiunile Bucuresti Ilfov si Nord-Est”, ID 143637
Adresa de contact: Nicoleta Rusu – nicoleta_rusu@imm.gov.ro



Toate stirile »