Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Competitia Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale - editia 2008

04/06/2008

Stimati parteneri,

Directia Generala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert Interior si Cooperatie din cadrul MIMMCTPL, in calitate de Punct National de Contact, anunta lansarea Competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale - editia 2008, organizata de Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie al  Comisiei Europene.
 
Competitia se adreseaza nucleelor de sustinere a antreprenoriatului la nivel national, regional si local, precum: autoritati ale administratiei publice, parteneriate public-private intre autoritati si intreprinzatori sau organizatii economice si programe educationale din statele Uniunii Europene, Norvegia si Turcia, care au implementat in ultimii doi ani proiecte in domeniul dezvoltarii  antreprenoriale cu impact asupra economiei locale.
 
Ne face placere sa va informam ca unul din cele doua proiecte cu care a participat Romania la Premiile Europene din 2007 este Parcul tehnologic si stiintific Tehnopolis  Iasi - SC Tehnopolis SRL (www.tehnopol-is.ro).

Daca doriti sa promovati proiectele antreprenoriale dezvoltate de dumneavoastra la nivel local sau regional, puteti participa  la Competitia Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale care va ofera oportunitatea recunoasterii eforturilor dumneavoastra, la nivel european!
 
Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul www.mimmc.ro la urmatoarea adresa: http://www.mimmc.ro/animmc/premii_europene_antreprenoriat_editia2008/. Persoana de contact: Dna Ileana Modreanu, Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, str. Poterasi, nr. 11, Sector 4, cod 040263, Bucuresti, e-mail: ileana.modreanu@mimmc.ro.

In cazul in care organizatia Dvs este interesata de participarea la aceasta actiune avem rugamintea de a anunta si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Date de contact: Catalin Amarinei, Expert Comunicare si Promovare Regionala, telefon 0233 224168, fax: 0233 224167, e-mail: camarinei@adrnordest.ro.
 
Va dorim succes!
Echipa ADR Nord-Est



Toate stirile »