Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Programul Romania-Ucraina 2014-2020 a lansat primele doua apeluri de propuneri de proiecte

20/12/2017

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management, a lansat in data de 18 decembrie 2017, doua apeluri de propuneri de proiecte pentru Programul Operational Comun Romania - Ucraina  2014-2020.

Apelul 1 se adreseaza proiectelor HARD (proiecte a caror componenta de infrastructura depaseste 1 000 000 euro), iar alocarea financiara totala disponibila este 19 100 000 euro.

Apelul 2 se adreseaza proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componenta de infrastructura sau  a caror componenta de infrastructura are o valoare mai mica de 1 000 000 euro), iar alocarea financiara totala disponibila este 17 000 000 euro.

Data limita pentru depunerea on-line a aplicatiilor este 3 mai 2018, ora 16:00. Aplicatiile vor fi depuse si in format de hartie.

Informatii despre pasii de urmat pentru depunerea aplicatiilor, prioritatile vizate de apeluri, valoarea maxima a finantarilor acordate precum si regulile de eligibilitate sunt prezentate in pachetele de aplicatie disponibile pe site-ul programului: http://www.ro-ua.ro-ua-md.net/ro/.

Persoanele interesate pot adresa Secretariatului Tehnic Comun si/ sau oficiilor antena din Ucraina intrebari cu privire la aceste apeluri pana cel tarziu la data de 12 aprilie 2018, la datele de contact indicate pe site-ul Programului. Raspunsurile la intrebari vor fi publicate in sectiunea Intrebari Frecvente (FAQ).



Toate stirile »