Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

WEBINAR - Actiuni strategice pentru integrarea achizitiilor publice verzi in instrumentele de politica si asigurarea implementarii efective a acestora

29/09/2020

Cea de-a XIV-a editie a evenimentului italian, Forum Compraverde Buygreen, constituie deopotriva o oportunitate si un loc de intalnire a principalilor actori implicati in diseminarea si implementarea achizitiilor de bunuri si servicii durabile.

Evenimentul este imbogatit anual cu continut, interventii si prezente importante, devenind din ce in ce mai mult nu numai o oportunitate de a evalua stadiul tehnicii achizitiilor publice verzi, ci si contextul adecvat pentru compararea si lansarea de noi provocari pentru o economie dreapta si durabila.

Asadar, in cadrul editiei din acest an a forumului, proiectul GPP-STREAM va organiza webinarul european Actiuni strategice pentru integrarea achizitiilor publice verzi in instrumentele de politica si asigurarea implementarii efective a acestora .

Grupul tinta: webinarul vizeaza managerii de instrumente politice din intreaga Europa precum si expertii in achizitii publice, organizatiile care se concentreaza puternic pe inovare in serviciul durabilitatii, centre de cercetare, universitati si start-up-uri ancorate in proiecte inovatoare pentru obtinerea de solutii pentru protectia mediului si lupta impotriva schimbarilor climatice.

Data si ora: 08.10.2020, 15:00-16:00 CET

Participarea se face pe baza de inregistrare!

Prima sectiune a evenimentului va oferi o imagine de ansamblu asupra tipurilor de masuri strategice care au inspirat actiunile partenerilor in legatura cu instrumentele lor de politica.

A doua sectiune va fi dedicata unor exemple concrete de actiuni incluse in planurile de actiune ale partenerilor.

Sectiunea finala se va concentra asupra masurilor/ instrumentelor operationale care ar trebui adoptate pentru a asigura o implementare eficienta a unui plan de actiune.

Partenerii din cadrul proiectului GPP-STREAM care isi vor prezenta actiunile din planurile de actiune, sunt:
- Georgiana Nedelea, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
- Corrado Campobasso, Regiunea Autonoma Friuli Venezia Giulia (urmeaza a fi confirmat)



Toate stirile »