Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

INVENTICA 2013 la cea de a 17-a editie

15/02/2013

Institutul National de Inventica Iasi (INI) in colaborare cu Universitatea Tehnica ”Gheorghe Asachi”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” si Academia de Arte ”George Enescu” din Iasi sub egida Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica isi inscrie manifestarile traditionale Conferinta Internationala de Inventica, Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Transferului Tehnologic aflate la a 17-a editie.

Proiectul nostru va cuprinde in perioada 19-21 iunie 2013 in Iasi, pe Sala Pasilor Pierduti, in Aula Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” si Aula Magna ”Mihai Eminescu” din Iasi, precum si la Sediul Institutului National de Inventica Iasi – al 17-lea Salon International al Cercetarii Inovarii si Transferului Tehnologic, precum si a 17-a Conferinta Internationala “INVENTICA-2013”, Workshop-ul – INVENTICA 2013, PATLIB Coaching si expozitia de arta ”Ganditorul”, si care se doresc a fi reuniuni dedicate promovarii cercetarii stiintifice in inventica, a produselor inovative si strangerii legaturilor lucrative in domeniul cercetarii si inovarii, a lansarii de parteneriate pe baza competentelor si ofertelor reciproce de servicii.

Toti participantii la Salonul "INVENTICA" au o sansa reala de prezentare separata a produselor lor, precum si delegatiile nationale din diferitele tari participante, de asemenea. Cele mai interesante exponate si de perspectiva in aplicatii industriale, examinate de catre Juriul International, vor fi distinse cu medalii de aur si de argint ale salonului, diplome si premii ale organizatilor romane si straine, ale Saloanelor de inventii, partenere ale Salonului "INVENTICA".

Inventatori, investitori si manageri de companii, orice persoana care se considera inventiva si dinamica, pot avea o oportunitate excelenta pentru cooperare si dezvoltare. Informatii asupra desfasurarii acestor manifestari le gasiti pe site-ul Institutului National de Inventica Iasi www.inventica.org.ro/inventica2013.



Toate stirile »