Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Regiunea Nord-Est participa la cea de-a doua editie a CONGRESULUI EUROPEAN PENTRU AUTORITATIILE LOCALE

06/04/2016

In perioada 5 - 6 aprilie se desfasoara la Cracovia cea de-a 2-a editie a Congresului European pentru Autoritatile Locale, eveniment organizat de catre Institutul pentru Studii Estice din Polonia.

Congresul are obiectiv tematic principal “Guvernul Local Astazi - Oameni, Cooperare, Inovare”.

ADR Nord-Est participa la congres in calitate de partener institutional cu o delegatie numeroasa din partea Regiunii Nord-Est din componenta careia fac parte reprezentanti ai CJ Botosani, CJ Iasi, CJ Vaslui, Primaria Suceava si Primaria Vaslui. De asemenea, la eveniment participa si Asociatia „Euroregiunea Siret-Prut Nistru” tot in calitate de partener institutional.

 

La congres participa peste 1200 de persoane din elita regionala, oficiali guvernamentali si jurnalisti din toata Europa.

Prezenta la eveniment a autoritatilor publice locale din Regiunea de Nord-Est este o oportunitate de a schimba idei, experiente si de a crea parteneriate care sa duca la revitalizarea si reamenajarea spatiului urban, combinand traditia cu solutiile moderne inclusiv pentru a aborda modalitati de crestere a eficientei utilizarii fondurilor structurale ale UE.

Detaliile privind evenimentului sunt disponibile pe pagina web www.eks-krakow.pl.



Toate stirile »