Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Achizitie servicii design materiale ADR Nord-Est

17/04/2015

! Actualizare 17.04.2015 - Clarificari

Intrebare:
Referitor la licitatia pentru "Achizitie servicii design materiale ADR Nord-Est" am rugamintea sa ne comunicati daca codurile CAEN aferente serviciilor de design, prezentate de dumneavoastra ca fiind acceptate, trebuie sa fie autorizate.
 
Raspuns:
Ori de cite ori o societate comerciala desfasoara o noua activitate trebuie sa-si autorizeze codul CAEN corespunzator acelei activitati la ORC . Simpla existenta a codului CAEN principal inscris pe Certificatul de inregistrare (CUI), precum si a codurilor CAEN din obiectul secundar al societatii (Statut, Act Constitutiv), fara a fi autorizate in sensul celor sus-mentionate nu-i da dreptul societatii comerciale de a le exercita, fiind in situatia desfasurarii de activitati ilicite.


! Actualizare 14.04.2015 - Clarificari

Referitor la solicitarea de clarificari nr.130/10.04.2015, precizam urmatoarele:
 
Intrebare:
Avand in vedere faptul ca serviciile de design pentru print se pot incadra la mai multe coduri CAEN, care din urmatoarele coduri CAEN este acceptat de dumneavoastra ca fiind autorizat pentru prestarea acestui pachet de servicii?
• 1813 – Servicii pregatitoare pentru pretiparire • 5811 – Activitati de editare a cartilor • 5812 - Activitati de editarea de ghiduri, compendii, liste de adrese si similare • 5813 - Activitati de editare a ziarelor • 5814 - Activitati de editare a revistelor si periodicelor • 5819 - Alte activitati de editare • 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate • 7410 - Activitati de design specializat • 7490 - Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a
Raspuns:
Sunt acceptate toate codurile CAEN precizate .
 
Intrebare:
Conceptul care trebuie prezentat ca cerinta minima de calificare trebuie facut pentru fiecare din elementele aferente fiecarui proiect, sau trebuie ales un singur element pentru care se realizeaza conceptul?
Raspuns:
Pentru un element aferent fiecarui obiectiv, in functie de proiectul pentru care se oferteaza. Textul si fotografia vor fi utilizate pentru toate cele 4 obiective Regio, POS CCE, ERBSN, Europe Direct ( in functie de incadrarea data , celelalte elemente folosite si amplasarea identitatii vizuale se poate pastra acelasi concept). Elementele de identitate vizuala difera, in functie de obiectiv.
 
Intrebare:
In caietul de sarcini se mentioneaza ca acest concept trebuie sa contina copertile si pagina de interior. Intelegerea noastra este ca acest concept trebuie sa contina toate copertile (fata exterior, fata interior, spate interior si spate exterior, deci 4 coperti), precum si o pagina de interior. Va rugam sa confirmati sau infirmati intelegerea noastra.
Raspuns:
Fata exterior, spate exterior( 2 coperti) + o pagina de interior, deoarece elementele de identitate vizuala sunt pozitionate pe copetile exterioare.


09.04.2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est initiaza achizitia directa a serviciilor de realizare concept, machetare, pregatire pentru tipar pentru materialele de informare si promovare pe care urmeaza sa le realizeze in anul 2015 pentru promovarea urmatoarelor obiective:
A. Regio – Programul Operational Regional 2007-2013
B. Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice
C. proiect ERBSN
D. proiect Europe Direct Nord-Est,

avand caracteristicile tehnice in conformitate cu documentatia descriptiva, anexata prezentei.

Documentele ofertei se transmit scanate pana la 21.04.2015, pe adresa de e-mail: monica.lutz@adrnordest.ro sau, prin posta, la adresa achizitorului din str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt, jud. Neamt, in atentia doamnei  Monica Lutz.

Acord cadru servicii design

Contract de servicii design

Documentatie descriptiva design 2015

Identitate vizuala



Toate stirile »