Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Cursuri fara cost prin proiectul cu finantare europeana - INOVENTIV

12/03/2012

INOVENTIV este un amplu proiect de training adresat managerilor din industria romaneasca ce se deruleaza pana in decembrie 2013. Obiectivul acestui proiect este sa asigure accesul, fara cost pentru participanti sau compania din care provin, la training profesionist de nivel avansat in domeniile TIC, transfer de tehnologie, protectia mediului si controlul poluarii pentru 1100 de manageri.
 
Cursurile sunt acreditate CNFPA; astfel, fiecare participant va putea obtine certificarea cunostintelor dobandite printr-o diploma recunoscuta la nivel european.

Printr-o investitie totala de aproximativ 1,5 milioane de euro, proiectul INOVENTIV se doreste a fi un real accelerator al integrarii industriei romanesti in competitia de pe piata europeana si mondiala, prin echiparea managerilor cu instrumentele necesare pentru o cat mai buna si rapida absorbtie a noilor tehnologii, prin intelegerea proceselor si mecanismelor IT care sustin inovatia si prin familiarizarea cu tehnicile si masurile pentru protectia mediului si controlul poluarii care asigura sustenabilitatea pe termen lung a organizatiilor.
 
Partenerii implicati in implementarea acestui proiect dispun de experienta si expertiza in domeniile din care sunt selectate cursurile (Ensight Management Consulting – tehnologia informatiei si comunicatii, SVASTA ICG – protectia mediului si controlul poluarii, Steinbeis-Transferzentrum Ost-West Kooperationen – transfer de tehnologie), iar programul de training va genera o reala valoare adaugata pentru companiile care isi propun permanenta instruire a personalului, fara a suporta costuri considerabile.

Pentru mai multe detalii precum inscrierea la cursuri si programul cursurilor viitoare va rugam sa vizitati pagina dedicata proiectului INOVENTIV: http://inoventiv.svasta-icg.ro/

Afis promovare cursuri

Persoana de contact:
Carmen Manea
Consultant
Phone: +40 31 4055468
Fax: +40 31 4055467
Mobile: +40 743 132669
Email: adriana.miu@ensight.ro



Toate stirile »