Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitati de afaceri peste Prut ! - Participa la editia a II-a a Forumul Economic Transfrontalier al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, BALTI - REPUBLICA MOLDOVA, 25-26 iunie 2014

04/06/2014

In perioada 25-26 iunie 2014, Asociatia Euroregiunii Siret-Prut-Nistru va organiza Forumul Economic Transfrontalier editia a II-a, eveniment la care se asteapta participarea unor personalitati politice, factori decizionali si oameni de afaceri din ROMANIA, REPUBLICA MOLDOVA, UCRAINA, Europa de Vest si Spatiul CSI.

Deschiderea oficiala a forumului va avea loc pe data de 25 iunie 2014, ora 10.00 la Complex LIDO din Municipiul BALTI - REPUBLICA MOLDOVA.

In program se vor regasi prezentari ale proiectelor economice ale administratiilor centrale, regionale si locale din Republica MOLDOVA, ROMANIA si UCRAINA la care mediul de afaceri poate gasi oportunitati de conectare sau ajustare.

Componenta de relationare “business to business” va fi asigurata prin urmatoarele elemente:
- prezentari de companie ale partenerilor strategici;
- brosura cu repere ale tuturor participantilor in format fizic si electronic;
- stand asigurat de catre organizatori, dedicat fiecarui judet, raion, regiune.

Prezentarile proiectelor administratiilor cat si cele de companie vor beneficia de traducere simultana in limbile romana, rusa si engleza. Organizatiile care vor participa la Forumul Economic al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru vor fi prezentate intr-o brosura a evenimentului.

Detalii despre conceptul evenimentului, program, conditiile de participare, invitati sau alte informatii se pot gasi pe site-ul Euroregiunii Siret-Prut-Nistru: http://www.euroregiune.org/, in sectiunea dedicata forumului.



Toate stirile »