Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Concurs de videoclipuri 'Piatra Neamt ' Orasul Zeitei'

27/04/2015

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est anunta organizarea festivalului-concurs “Piatra-Neamt – Orasul Zeitei”, concretizat printr-o competitie de clipuri care va culmina cu gala de proiectie si festivitatea de premiere a castigatorilor, ce vor avea loc in data de 9 mai 2015.

Acest concurs de videoclipuri adresat tinerilor din Piatra Neamt, amatori in creatia de film, isi propune stimularea interesului acestui segment de public pentru istoria orasului in care traiesc si gasirea unor perspective creative de popularizare a acestui oras ca destinatie turistica in context european, prin intermediul identitatii sale istorice.
 
Poate participa orice tanar cu varsta cuprinsa intre 16 si 30 de ani (a fost extinsa categoria de varsta), pasionat de film, istorie si indragostit de orasul Piatra Neamt, cu mentiunea ca acest concurs este adresat amatorilor.
 
Materialele video vor fi realizate intr-o maniera personala, vor fi creatii originale si vor reflecta viziunea participantului asupra promovarii orasului ca destinatie turistica pornind de la identitatea istorica a acestuia, reflectata de oricare din urmatoarele teme:
- Cultura Cucuteni
- Legendele dacilor pe plaiuri nemtene
- Piatra Neamt  in perioada Evului Mediu

Durata minima a videoclipului: 2 minute; durata maxima: 10 minute, iar materialele video pot fi realizate cu orice aparat de filmat si in orice format.

Materialele video insotite de formular de inscriere se vor trimite prin transfer la adresa europedirect@adrnordest.ro, pana la data limita 7 mai 2015.

Pagina de socializare dedicata concursului: https://www.facebook.com/pages/Goddesscitycompetition/402016656667329?ref=hl

Regulament

Formular inscriere

 concurs centru ED Nord-Est



Toate stirile »