Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Concurs pentru ocupare posturi vacante in cadrul ADR Nord-Est

17/01/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza concurs in data de 03.02.2017, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr. 9, jud. Neamt, pentru ocuparea a 6 posturi vacante de Expert, Serviciul Dezvoltarea Afacerilor (durata determinata - 1 an, cu posibilitate de transformare a duratei contractului in perioada nedeterminata.

2 posturi Expert - Birou Specializare Sectoriala (click pentru detalii)

3 posturi Expert - Birou Startup (click pentru detalii)

1 post Expert - Birou Investitii Private (click pentru detalii)

Etape derulare concurs:

Etapa I - Transmiterea candidaturilor
Persoanele interesate vor trimite pe e-mail (i.iosipescu@adrnordest.ro), pana la data de 27.01.2017, orele 16:30, un CV (format personalizat – nu neaparat format european) si o scrisoare de intentie in care se va prezenta alegerea postului/biroului pentru care candideaza si se va descrie posibila contributie a candidatului la dezvoltarea activitatii specifice in cadrul postului ales. Incurajam aplicatia video! Poti prezenta CV-ul si scrisoarea de intentie intr-un discurs inregistrat video, de cel mult 5 minute.

Constituie avantaj in selectie urmatoarele:
• Activitati de voluntariat;
• Experienta educationala si/sau de lucru in afara Regiunii Nord Est;
• Cunostinte fundamentale de grafica si design.

Etapa II - Selectarea candidaturilor
Biroul de Resurse Umane analizeaza pana la data de 31.01.2017 fiecare candidatura in parte si face selectia acestora in functie de conditiile solicitate pentru fiecare post. ADR Nord-Est va contacta in data de 31.01.2017 fiecare candidat acceptat si acesta va intocmi dosarul de inscriere la concurs ce va cuprinde: CV (format european, in care sa se evidentieze clar experienta profesionala), cerere de inscriere la concurs cu mentiunea postului pentru care candideaza, copii dupa actele de studii, respectiv alte cursuri/formari profesionale, copie dupa actul de identitate, cazier judiciar. Acest dosar va fi depus la sediul Agentiei pana la data de 02.02.2017, orele 16:30. Candidatii ce nu vor depune acest dosar nu pot participa la concurs!

Etapa III - Derularea concursului
Concursul se va desfasura in data de 03.02.2017, la sediul ADR Nord-Est din Piatra Neamt si va consta in urmatoarele probe: test de limba engleza, test din cunostintele de specialitate, interviu (Cerinta obligatorie: Pentru posturile disponibile la Biroul Startup, fiecare candidat va pregati o prezentare cu 1-2 proiecte in care a fost implicat si un proiect propus pentru postul pentru care aplica - maxim 1 pagina. Acestea vor fi analizate in cadrul interviului).

Relatii suplimentare la tel. 0233 218 071.



Toate stirile »