Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sesiune de informare si clarificari cu privire la apelul pentru constituirea portofoliului de proiecte de inovare aferent domeniilor de specializare inteligenta RIS3 Nord-Est

13/10/2020

In data de 20 octombrie 2020, in intervalul orar 13:00 - 14:30, va avea loc o sesiune de informare si clarificari cu privire la apelul pentru constituirea portofoliului de proiecte de inovare aferent domeniilor de specializare inteligenta RIS3 Nord-Est.


 

In cadrul acestei sesiuni veti putea afla:

  • Informatii suplimentare despre scopul acestui apel;
  • Modul de completare a fisei de proiect si principalele categorii de informatii vizate;

De asemenea, va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia veti avea posibilitatea de a solicita clarificari suplimentare de la expertii ADR Nord-Est

Cu acest prilej, vor fi furnizate informatii suplimentare si despre apelul care va fi lansat in curand, cu privire la finantarea elaborarii documentatiilor tehnice pentru proiecte de infrastructura in domeniul specializarii inteligente, in conformitate cu prevederile OUG 88/2020.

Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom. Pentru participare, va rugam sa completati formularul de inscriere pana in preziua evenimentului, pentru a putea primi coordonatele de acces.



Toate stirile »