Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Schema de ajutor de minimis 'Locuri de munca subventionate'

14/10/2014

Departamentul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism anunta continuarea derularii schemei de ajutor de minimis "Locuri de munca subventionate" - “Locuri de munca pentru TINEri in regiunile Bucuresti-Ilfov si Nord-Est” (ID 143637), pentru aplicantii din categoria IMM.

Obiectivul acestei scheme il constituie dezvoltarea aptitudinilor de munca ale tinerilor absolventi ai unei institutii de invatamant secundar si tertiar in 2014, aflati in tranzitie de la scoala la viata activa, prin invatarea la locul de munca si subventionarea locurilor de munca, in vederea cresterii ratei de ocupare in randul tinerilor integrati la primul loc de munca, dupa absolvire. Ajutorul de minimis se acorda angajatilor, prin intermediul IMM-urilor, sub forma de sume nerambursabile, pentru acoperirea cheltuielilor salariale complete cu angajatii noi in limita a 1575 lei /luna pentru studii medii si 2328 lei /luna pentru studii superioare, pe o perioada de minim 6 luni si maxim 12 luni. Valoarea maxima a subventiei acordate pentru plata salariului net este de 900 lei/luna pentru studii medii si 1300 lei/luna pentru studii superioare.

Ajutorul de minimis se acorda intreprinderilor din toate sectoarele, cu exceptia celor prevazute in Regulamentul (CE) nr. 1407/2013.

Modalitatea de inscriere pentru aplicanti IMM este urmatoarea:

1. Se intra pe site-ul www.aippimm.ro la rubrica Proiecte sau direct pe linkul:

http://www.aippimm.ro/categorie/schema-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate/

precum si pe site-ul www.imm.gov.ro

2. Din fisierul editabil “Metodologie si Formulare Tip de inregistrare” se copiaza Formularul nr.1 existent la pagina nr. 3 a metodologiei si se completeaza campurile libere cu datele intreprinderii dumneavoastra, prin tehnoredactare, intr-un fisier nou editabil pe unitatea dumneavoastra de lucru;

3. Se printeaza formularul completat, se semneaza si stampileaza de catre reprezentantul legal si se scaneaza in format pdf;

4. Se scaneaza in fisiere separate pdf, Certificatul de inmatriculare si anexele de la 1 la 4 completate, semnate si stampilate;

5. Cele 5 documente (format pdf) se trimit prin email la adresa nicoleta_rusu@imm.gov.ro

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din cadrul Departamentului pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism este:
D-na Nicoleta Rusu, Consilier - Directia Implementare Programe pentru IMM
Tel: 021/3352632
Email: nicoleta_rusu@imm.gov.ro

Schema de minimis locuri munca subventionate ID 143637



Toate stirile »