Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Intalnire de lucru a consortiului proiectului 'Open Your Eyes'

30/09/2019

Pe 24 si 25 septembrie, CRS – Centrul Regional de Studii Nord-Est a organizat cea de-a doua intalnire de lucru a consortiului proiectului “Open Your Eyes”, proiect ce vizeaza combaterea dezinformarii in mediul online. Evenimentul a avut loc la Rubik Hub, Piatra Neamt.



Proiectul “Open Your Eyes” adreseaza in mod direct lipsa de competenta din randul societatii pentru a citi, intelege, compara si evalua informatiile din mass-media intr-un mod critic, cu accent pe mediul informational digital. Aceasta initiativa vine in sprijinul alfabetizarii digitale a adultilor, a dobandirii aptitudinilor si instrumentelor necesare pentru a dezvolta un discernamant avansat in utilizarea surselor digitale de informatie.

”Open Your Eyes” este derulat prin intermediul programului Erasmus+, Actiunea-cheie 2, Parteneriate Strategice, si are o durata de 26 de luni, intre octombrie 2018 – decembrie 2020. Publicul tinta al proiectului este format din cadre didactice din invatamantul secundar superior, formatori din invatamantul pentru adulti si autoritati publice din domeniul educatiei. Organizatiile partenere sunt: Nikanor LTD (din Bulgaria); OpenEurope (din Spania); UPI ZALEC – centru de formare pentru adulti (din Slovenia); EU DisinfoLab (din Belgia); Life Long Learning Platform LLLP (din Belgia) si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est prin Centrul Regional de Studii Nord-Est, Piatra Neamt, Romania.

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul proiectului, la openyoureyes.info



Toate stirile »