Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Cursuri de formare dedicate solicitantilor de finantare europeana

15/02/2013

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) intentioneaza lansarea unui program complex de instruire a beneficiarilor si potentialilor beneficiari de finantare din cadrul programelor operationale: autoritati publice locale, ONG-uri, mediul academic, mediul privat etc.

Pentru a identifica nevoile de informatii si cunostinte, ACIS a demarat un proces de consultare a grupurilor tinta vizate prin completarea unui chestionar online la adresa http://www.fonduri-ue.ro/chestionar pana la data de 1 Martie 2013.

Pentru detalii suplimentare persoane de contact: coralia.zadorojnai@maeur.ro (Coralia Zadorojnai, specialist comunicare) si oana.lefter@maeur.ro (Oana Lefter, specialist training).



Toate stirile »