Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Aplicatii web privind proiectele finantate prin REGIO

07/01/2010

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013 a realizat o aplicatie web destinata proiectelor finantate. Aplicatia permite localizarea geografica a proiectelor, cu ajutorul unei harti interactive, pentru toate cele 8 regiuni de dezvoltare. Printre functiile disponibile cele mai importante sunt cele prin care se pot genera o serie de rapoarte despre program sau grafice comparative intre nivelul solicitarilor de fonduri fata de nivelul fondurilor alocate. Rapoartele pot fi exportate in format PDF sau Excel.

Pe website-ul ADR Nord-Est, dedicat REGIO, www.inforegionordest.ro, exista o aplicatie similara, dezvoltata special pentru Regiunea Nord-Est, care permite atat localizarea pe harta a proiectelor, cat si afisarea de informatii detaliate despre acestea.

Legaturi utile:
Aplicatie AM POR
Aplicatie ADR Nord-Est



Toate stirile »