Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est - mai aproape de dumneavoastra printr-un website dedicat

27/08/2014

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est anunta lansarea website-ului dedicat, www.cedne.ro, o noua locatie in mediul on-line, intr-un format accesibil, atractiv si adaptat nevoilor de informare europeana.

Realizarea acestui website este parte integranta din planul de comunicare al Centrului pentru anul 2014 si va reprezenta cartea de vizita a Centrului, popularizand activitatea si serviciile acestuia, atat in randul comunitatii locale, cat si la nivel national.

Pagina de Internet a CEDNE va avea rolul de a disemina informatie legata de institutii, politici si prioritati de comunicare ale Uniunii Europene, va contine calendarul evenimentelor din spatiul UE si va facilita accesul la oportunitati de finantare, mobilitate si studii adresate diferitelor categorii de public. Portalul va contine si elemente interactive, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se abona la buletinul de stiri lunar al Centrului si de a accesa direct pagina de Facebook a acestuia.

Prin intermediul acestei actiuni, Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est isi propune sa isi consolideze rolul activ in informarea publicului din regiune prin punerea la dispozitie a unui set complet de instrumente de informare si comunicare.



Toate stirile »