Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Evenimente OT la Piatra Neamt: conferinta de presa si dezbatere in cadrul Colocviilor 'Oamenii Timpului' - 'Initiative pentru sprijinirea antreprenoriatului'

06/10/2016

Vineri, 7 octombrie, de la ora 11.00 , in Sala „Ion Creanga“ a Consiliului Judetean Neamt din Piatra Neamt. va avea loc conferinta de presa a Campaniei „Oamenii Timpului“. Totodata, in cadrul Colocviilor „Oamenii Timpului“, in acelasi loc, va fi organizata dezbaterea „Initiative pentru sprijinirea antreprenoriatului“, moderata de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Evenimentul va fi sustinut si va beneficia de prezenta D-lui Ionel Arsene, presedinte al Consiliului Judetean Neamt si a D-lui Dragos Chitic, primar al Municipiului Piatra Neamt, in calitate de reprezentanti ai institutiilor partenere Campaniei „Oamenii Timpului“.

Organizatorii conteaza pe participarea in cadrul dezbaterii a presedintelui Camerei de Comert si Industrie Neamt, Dl. Mihai Apopii, precum si a unor antreprenori recunoscuti la nivelul judetului.

La conferinta de presa organizata la Piatra Neamt va fi prezent dl. Florin Iancu, manager al Campaniei „Oamenii Timpului“ care va transmite un mesaj al prof. univ. dr. Daniel Sandru, secretar de stat, coordonatorul Departamentului CENTENAR din cadrul Guvernului Romaniei, presedinte al Juriului National „Oamenii Timpului”.

Dezbaterea se va axa pe initiativele sectorului public, mediului de afaceri si sectorului non-guvernamental din judetul Neamt si nevoia de colaborare intre aceste organizatii pentru a crea conditii mai bune de crestere economica si pentru a construi o cultura antreprenoriala dinamica menita sa imbunatateasca standardul de viata al tuturor celor care locuiesc sau muncesc in acest judet. Dorim sa evidentiem aceste aspecte in mod direct, prin prezentarea si dezbaterea unor proiecte destinate sprijinirii comunitatii locale “, a declarat Dl. Vasile Asandei, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si moderatorul acestei dezbateri.

Colocviile „Oamenii Timpului”, moderate si gandite special de catre managerii regionali pentru comunitatile in care activeaza, au inceput pe 15 septembrie la Constanta, au continuat pe 20 septembrie la Craiova, 22 septembrie la Cluj-Napoca, 24 octombrie la Sibiu. Pe 15 octombrie, Colocviile vor avea loc la Timisoara.

Prezentare Oamenii Timpului.docx



Toate stirile »