Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Achizitie de servicii pentru elaborarea Planului de Actiune privind Promovarea si Protejarea Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est

16/05/2017

1. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, avand sediul in Piatra Neamt, jud.Neamt, str. Lt. Draghescu nr.9, telefon/fax: 0233-218071/2, initiaza achizitia directa a serviciilor de elaborare Plan de actiune, prin solicitare de oferte.

Valoarea estimata fara TVA: 106.580 lei, fara TVA.
 
Prestatorul va emite proces verbal de receptie servicii , cu privire la toate serviciile prestate, in vederea obtinerii necesitatilor descrise in caietul de sarcini.

Criterii de calificare:
-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 164 din Legea nr. 98/2016 (cerinta este valabila si pentru eventualii subcontractanti/terti, in temeiul art. 170 (1) din Legea  nr. 98/2016)
-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 167 din Legea nr. 98/2016 (cerinta este valabila si pentru eventualii subcontractanti/terti, in temeiul art. 170 (1) din Legea  nr. 98/2016)
-Declaratie, in conformitate cu prevederile art. 165 din Legea nr. 98/2016(cerinta este valabila si pentru eventualii subcontractanti/terti, in temeiul art. 170 (1) din Legea  nr. 98/2016)
-Declaratie pe propria raspundere a ofertantului/ subcontractantului/ tertului sustinator  privind evitarea conflictului de interese in temeiul art. 58-63 din Legea  nr. 98/2016
-Certificat constatator emis de ONRC sau documente relevante care sa dovedeasca forma de inregistrare si, dupa caz, de apartenenta din punct de vedere profesional.
- Lista principalelor servicii prestate in cursul unei perioade care acopera cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, confirmate prin prezentarea unor certificate/ documente emise sau contrasemnate de acestia, din care sa rezulte prestarea de servicii similare cu cele care fac obiectul achizitiei.

2. Data si ora limita stabilite pentru depunerea ofertelor: 22.05.2017, ora 24;

3. Limba ofertei: romana;
 
4. Adresa de e-mail la care se transmit ofertele: monica.lutz@adrnordest.ro. De pe aceleasi adrese de e-mail se vor transmite eventualele solicitari de clarificare, comunicarile privind rezultatul procedurii.

5. Calendarul estimativ al procedurii:
- data de deschidere oferte: 23.05.2017, ora 9:00;
- data evaluare oferte (dupa solicitare clarificari si primire raspunsuri, dupa caz): 25.05.2017;
- data de semnare a contractului: 26.05.2017;

6. Perioada de timp in care ofertantul trebuie sa isi mentina oferta valabila- pana la semnarea contractului;

7. Criteriul de atribuire: pretul cel mai scazut in conditiile respectarii cerintelor documentatiei de atribuire;
 
8. Valoarea estimata a achizitiei publice/ sursa de finantare:106.580 lei, fara TVA/Share.
 
9. Nu se accepta oferte alternative.

Pentru detalii suplimentare se va consulta documentul “ Reguli studii” anexat prezentei.

Mod de prezentare propunere tehnica: detalierea serviciilor si depunerea de documente probante conform solicitarii din caietul de sarcini.

Mod de prezentare propunere financiara: completarea formularului financiar, conform modelului prezentat in caietul de sarcini.

Termeni de Referinta

Reguli studii



Toate stirile »