Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Pregateste-ti camera foto! Sansa ta de a castiga echipament foto in valoare de 1000 euro si o excursie la Bruxelles

19/06/2014

Cea de-a treia competitie foto anuala "Europa in regiunea mea", care se desfasoara  in aceasta vara, are ca scop sensibilizarea publicului larg cu privire la proiectele care au primit finantare in cadrul politicii regionale a UE.

Ca si in anii anteriori, competitia se deruleaza prin intermediul paginii de Facebook a Comisiei Europene https://www.facebook.com/EuropeanCommission?fref=ts . Concursul s-a lansat pe 12 iunie, iar inregistrarile vor fi acceptate pana luni, 25 august 2014 la pranz. Astfel, toti cei interesati trebuie doar sa surprinda intr-o fotografie  o investitie si elementele de identificare ale finantarii UE si sa se inscrie  la urmatorul link https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573

Cele 100 de imagini cu cel mai mare numar de voturi, plus pana la 50 de intrari "wildcard" (care nu au fost incluse in grupa 1 cu cele mai mari voturi), vor fi analizate de un juriu format din 3 fotografi profesionisti, care va selecta trei castigatori. Premiile constau intr-o calatorie la Bruxelles si 1 000 € pentru achizionarea unui aparat de fotografiat digital - in perioada desfasurarii OPEN DAYS 2014, in luna octombrie.



Toate stirile »