Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Misiune economica Romania-Olanda dedicata biomasei si productiei de bioenergie

21/02/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Centrul Enterprise Europe Network, va invita sa participati la evenimentul de matchmaking care se va desfasura in cadrul misiunii economice care va fi organizata la Bucuresti, in colaborare cu Ambasada Olandei la Bucuresti si Ministerul Afacerilor Economice al Olandei.

Acest eveniment dedicat IMM-urilor cu activitate in domeniul biomasei si productiei de bioenergie se va desfasura, in perioada 6-9 martie 2017, la Hotel Intercontinenal (Sala Hora).

Cu acest prilej, participantii vor avea ocazia de a realiza schimburi de opinii, pe baza propriilor experiente, de a identifica oportunitati directe colaborare (cereri/oferte de tehnologie si de afaceri), dar si de a stabili noi parteneriate pentru accesarea de finantari europene.

Concret, va propunem participarea la:

1. dezbaterea cu tema: „BIOENERGIA in contextul economiei circulare”, Marti ,7 Martie 2017, Hotel Intercontinental (Sala Hora), intre orele 9:30 – 13:00;

2. una din cele 3 sesiuni de matchmaking:

  • Marti, 7 Martie 2017, orele 14:00-16:00;
  • Miercuri, 8 Martie 2017, orele 10:00-12:00;
  • Joi, 9 Martie 2017, orele 09:30-10:30.

Informatii detaliate cu privire la firmele participante din Olanda si agenda evenimentului puteti gasiti in materialele atasate.

Accesul la evenimente este liber, in limita locurilor disponibile si in conditiile inscrierii prealabile, prin completarea formularului de participare, la adresa: https://goo.gl/forms/iVH7ND5Qs417gWT13

Persoana de contact din partea ADR Nord-Est este Dl. Sandu Lucian – Sef Birou Internationalizare, Directia Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor, Tel: 0233 218071, e-mail: lucian.sandu@adrnordest.ro .

Va asteptam la eveniment!

Documente:
Agenda participanti Regiunea Nord-Est
Agenda workshop 7 martie 2017- Bioenergie
Participanti Olanda



Toate stirile »