Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Membrii consortiului de proiect DIMESCA s-au reunit la Vilnius

09/10/2019

Cea de-a treia intalnire transnationala a proiectului „DIMESCA – E-skills in Lifelong Career Guidance” a avut loc la inceputul lunii octombrie in capitala Lituaniei. Timp de doua zile, Biblioteca Nationala a Lituaniei a gazduit evenimentul dedicat imbunatatirii utilizarii instrumentelor digitale in orientarea profesionala pe tot parcursul vietii. Reprezentantii Centrului Regional de Studii Nord-Est au participat la intalnire in calitate de parteneri responsabili cu comunicarea si diseminarea rezultatelor in cadrul proiectului.

Astfel, in intervalul 1-2 octombrie 2019, agenda intrevederii din Vilnius a inclus atat o trecere in revista a stadiului proiectului si a indeplinirii obiectivelor pana in prezent, precum si modele de bune practici pentru folosirea intrumentelor digitale, cu o atentie aparte acordata exemplului retelei de biblioteci din Lituania.

Proiectul „DIMESCA – E-skills in Lifelong Career Guidance” este un proiect european finantat in cadrul programului Erasmus Plus,  ce include schimburi de bune practici si oferirea de instruiri de specialitate, derulat de reteaua internationala Cités des métiers. Consortiul de proiect include opt parteneri europeni: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Cité des métiers de Limoges et du Limousin-AROFE, la Cité des métiers de la région mulhousienne-SEMAPHORE MSA, la Città dei mestieri di Milano e della Lombardia, Rural Stifting Digital Chancen, Rural Internet Access Points, Fundación empresa Universidad Zaragoza and the Ynternet.org Foundation for research & training on eCulture.



Toate stirile »