Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

CHESTIONAR: NEVOI DE FINANTARE PENTRU IMM-URI IN PERIOADA 2021-2027

16/03/2020

Stimati antreprenori,

Romania se afla, in aceasta perioada, in plin proces de negociere a documentelor de programare 2021-2027, a logicii interventiilor propuse, dar si a arhitecturii viitoarelor programe operationale.

La nivel european, in perioada 2021 - 2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru Romania, cum ar fi descoperirea antreprenoriala, specializarea inteligenta, facilitarea investitiilor in noile tehnologii, adaptarea intreprinderilor la noile cerinte privind o economie cu emisii scazute de carbon, dezvoltarea startup-urilor si competitivitate.

Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru a asigura un grad de pragmatism acestui amplu proces de consultare publica. Propunerile dumneavoastra vor fi colectate, discutate si transpuse in linii de finantare dedicate, conform cu nevoile de dezvoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est.

Chestionarul de fata vizeaza antreprenori din Regiunea Nord-Est, pentru a intelege nevoile si cerintele concrete ale IMM-urilor ca potentiali beneficiari de finantare.

Va rugam sa  consultati aceasta prezentare, care include primele propuneri privind orientarea viitoarelor finantari pentru IMM-uri la nivel european si sa ne transmiteti opiniile dumneavoastra, completand urmatorul chestionar: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/chestionar-imm-uri-2021-2027.

Va rugam sa ne trimiteti contributiile dumneavoastra pana pe 31 martie 2020.

Va multumim pentru sprijin!

Documente suport
Consultare publica privind nevoile de finantare pentru IMM 2021-2027



Toate stirile »